Linteș habitat

18 apartamente cu 2 camere, 3 camere si apartamente de tip penthouse in inelul central al Bucureștiului, intr-un imobil modern, cu dată estimată de livrare către public, Martie 2021.

AVANTAJ IN PERIOADA DE IZOLARE și nu numai, este aspectul că fiecare apartament este prevazut cu câte doua balcoane mari cât o camera, in fiecare dintre acestea se poate amenaja câte un birou pentru lucrul de acasă al ambilor parinți, separat, un loc controlat in care nu te pot deranja copiii când ești la lucru. Materiale moderne, design contemporan, structură de rezistentă pentru mai multe generații, finisaje personalizate.

Acesta este LINTEȘ HABITAT, locul pe care tu il vei iubi si il vei numi, cu drag, ACASĂ.

Te așteptăm, sa faci parte din comunitatea noastră !

O noua viată, intr-o zona minunată

LA MICA DISTANTĂ, cu usor acces pietonal și auto, ai la dispoziție toată gama de servicii pe care ți le doresti: cumparaturi pe care le poti face relaxat la Shopping Mall Vulcan (la cca. 700 m), Liberty Mall, Piata cu legume-fructe Prosper (la cca, 400 m), bănci, restaurante, terase, Centrul Uranus, Parcurile Izvor si Romniceanu sunt la distanța de o stație de autobuz, Promenada Izvor (Parlament) unde se fac jogging si plimbari cu bicicleta, te vei bucura de spectacole in aer liber in Piata Constituției – cu acces mergand numai 15 minute, școli si gradinițe particulare sau de stat, Galerie de Artă, Administrația Financiară Sector 5, Spitalul Panduri la cca 300 m, nenumarate cabinete medicale, farmacii, laboratoare pentru analize medicale (companii de notorietate), Centre de Radiografie Dentara dotate cu aparatura de ultimă generatie, centre de infrumusetare și kinetoterapie / recuperare (inclusiv pentru copii), săli de fitness, mic bazin de inot la Hotel Mariott, lăcașe de cult (Catedrala Neamului la 5 minute de mers pe jos), centre de service auto si spălătorii auto si lista poate continua, cu orice ti-ai dori.

LA MEDIE DISTANTĂ, se află Centrul Vechi si Piata Unirii (5 statii de autobuz), Afi Cotroceni (la 4 statii de tramvai), suficiente spatii de inchiriat pentru birouri vei gasi si pe o rază de numai 2 – 3 statii de autobuz. Nu foarte departe se află Parcurile legendare Cismigiu și Carol in direcția opusă.

Se circulă fluent in oricare punct de interes cu autobuze (la 5 minute de mers pe jos se află statiile), tramvaie și curand in acest an se va inaugura stația de Metrou Răzoare, situată la cca 2 statii foarte scurte de tramvai sau mers pe jos timp de cca. 10-15 minute.

Dacă vei studia PUZ Sector 5 – recent aprobat, vei afla ca la 5 minute de mers pe jos se vor desfașura pe Soseaua Progresului imense Centre Corporate, zone cu servicii (hoteluri, restaurante și relaxare) unde este posibil să te astepte un nou job, clădiri de birouri ultramoderne alternate cu noi zone verzi.

Profilul stradal este dominat de locuinte joase individuale, o zona extrem de linistita si slab circulata auto. Linistea in cladire este asigurata si de faptul ca vor trai numai 18 familii in acest imobil, primii 3 cumparatori, asa cum i-am cunoscut, fiind vecinii pe care mi i-as dori pentru mine.