Despre

ATLANTIC GLOBAL CONSTRUCTION este o Companie de investiții tanără, dar care reuneste o echipă ai carei membri au cel mai puțin 8 ani de experiență în domeniul construirii si afacerilor transparente din domeniul imobiliar rezidential. Obiectele de investitie sunt active proiectate sa reziste structural, în medie, cel putin pe durata de viată a două generatii, fara compromisuri privind calitatea materialelor, sigurantei in exploatarea ulterioara, cat si a executiei. Dezvoltam un tip de afaceri cu risc redus, accentul fiind pus pe această calitate decentă si onestă deoarece nu ținteste luxul greu accesibil pentru client. Acest tip de afaceri constituie, de fapt, coloana vertebrală a economiei globale de astăzi.

Expertiza noastră ne-a asigurat debutul recent cu succes in piață, aspect care ne oferă un avantaj competitiv. Experiența ne-a învățat, de asemenea, că cele mai bune oportunități se găsesc adeseori în perioade de provocare financiară sau operațională, asa cum ne aflam acum, in perioada de după cea de Urgență Națională – Covid, instituită in România si la nivel global.

Folosim echipa noastră complexa de specialisti în efectuarea studiilor de piata si fezabilitate necesare în derularea proiectelor, abili in conturarea conceptului si temei, profesionisti care asigură proiectarea tuturor specialitaților. Lucram numai cu echipe de execuție responsabile, eficiente si care acorda atenție realizării detaliilor de foarte buna calitate. Asistența financiară este asigurată de economisti cu experiență si, in plus, lucram cu o echipă de marketing flexibilă in a găsi soluții personalizate in relatia cu clienții nostri.

Am început ca proprietari și operatori de active reale pe care le administrăm responsabil in continuare, pe toată durata lor de viață și, pe măsură ce afacerea noastră evoluează, vom diversifica tipul de investiții. Pană in prezent, am ales sa ne perfecționăm in domeniul rezidențial.

Abordarea noastră în ceea ce privește investiția provine din fonduri financiare private ca proprietar și operator, ne bizuim pe propriul nostru capital pentru a dezvolta și opera activele investiției. Pentru a ne asigura însă că interesele noastre sunt aliniate cu ale clienților, alt aspect pe care il menționăm este că, mai nou, acceptăm capitalul nostru să funcționeze alături de al lor, sub forma avansurilor financiare puse la dispoziție prin contractele de vanzare-cumparare încheiate cu buna-credintă si transparență totală intre părți. Această abordare ține cont si de a asigura flexibilitate în a acepta surse de finanțare ale clienților din programul Noua Casa sau împrumuturi ipotecare efectuate de către acestia.

Întrucat gandim afaceri pe termen lung, strategia noastra de investiții ținteste, deocamdata, exclusiv România, pentru o mai compactă si mai concentrată gestionare a proiectelor. Primordială este atentia noastră indreptată spre controlul calității superioare de realizare a locuințelor, suntem exigenți cu materialele alese si gama de facilități de care dispune fiecare apartament.

Știm cât de importante sunt deciziile în ceea ce privește familia și viitorul, de aceea suntem în permanență conectați la dorințele și nevoile clienților noștri. Misiunea noastră este de a aduce un plus de valoare în viața clienților Atlantic Habitat prin calitatea, confortul și utilitatea locuințelor pe care le construim.

Atlantic Global Construction satisface cele mai exigente gusturi. Experiențele excepționale pe care le oferim se datorează poziționării proiectelor noastre imobiliare în locații centrale ale capitalei.

PARTENERI

parteneri-atlantic-habitat